Duurzame garagepoort in Oostende

Iedere woning heeft een aparte stijl en vraagt dus een eigen garagepoort. Woont u in Oostende en past bij uw woning een poort met houtlook? Liever een opvallend kleur of eerder een moderne look? Poorten Steven Vandenbroucke biedt alle mogelijkheden en komt uw nieuwe poort plaatsen in Oostende. Het grootste deel van de door ons geplaatste garagepoorten worden op maat gemaakt. U kan kiezen tussen verschillende materialen, structuren, afwerkingen kleuren en modellen. Hieronder alvast enkele mogelijkheden. Garagepoort in Oostende? Poorten Vandenbroucke is uw partner.

 

Veiligheid eerst!

Een garagedeur moet niet alleen mooi zijn maar ook veilig. Een ongeval is snel gebeurd. Daarom voldoen alle onze poorten aan de strengste Europese normen. Zo zijn de garagedeuren die we plaatsen, ook in Oostende, inbraakveilig en worden de automatische poorten steeds voorzien van een optilbeveiliging. Daarnaast zijn onze poorten ook vingerklembeveiligd, veerbreukbeveiligd en kunnen ze niet sluiten wanneer er iets of iemand onderloop/ onderligt dankzij een onderloop- en obstakelbeveiliging.

Ontelbare mogelijkheden

De mogelijke combinaties in uitzicht zijn zeer uitgebreid, passend bij uw woning. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden en enkele mogelijkheden.

Neem zeker ook een kijkje in de brochure die u hier kan downloaden.

Voor uw nieuwe garagepoort in regio Oostende, 1 nummer:

Download hier

Brochure garagedeuren